Boeking Huidconsulente
BOEK
HIER
GRATIS
Huidadvies
Onze missie?
Iedereen helpen die zijn/haar huid
wil verbeteren.
U kan hiervoor terecht bij onze
HUIDCONSULENTE
GISÈLE PECHÉ.

Esthetische geneeskunde Lasertherapie – Vaatlaser (Cutera® Excel V)


De Cutera® Excel V laser wordt gebruikt voor de veilige en effectieve behandeling van ontsierende adertjes op het gelaat en de benen.

Met Excel V kunnen onder meer volgende adertjes en aandoeningen behandeld worden:

  • Rosacea
  • Couperose
  • Spinaders
  • Spataders
  • Cherry angioma’s
  • Goedaardige pigmentletsels
  • Wijnvlekken

Vaatlaser (Cutera Excel V)

De laserbehandeling kan ook een cosmetisch voordeel hebben voor patiënten die huidlaesies of littekens hebben van eerdere verwondingen of operaties.

Hoe werkt Excel V?
Excel V is een nieuw lasersysteem voor de behandeling van een verscheidenheid aan vaat- en goedaardige pigmentaandoeningen. Veel huidaandoeningen worden gekenmerkt door gesprongen of abnormale bloedvaten in de huid, zoals rosacea, waarbij sterk verwijde bloedvaten in het gezicht roodheid en blozen veroorzaken.

Excel V behandelt vaataandoeningen met een unieke, krachtige laserstraal die door de abnormale bloedvaten in de huid wordt geabsorbeerd. De laser verwarmt de abnormale vaten zodat de vaatwanden samentrekken en verkleven. Na enige tijd zijn de vaten niet langer zichtbaar. Er kunnen meerdere behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

Het aantal behandelingen hangt af van diverse parameters, zoals de grootte, dikte, uitgebreidheid en kleur van de vaatlaesie. Oppervlakkige vaatlaesies zijn gewoonlijk het eenvoudigst te behandelen. Sommige patiënten zien een aanzienlijke verbetering na slechts één behandeling maar meestal zijn twee of meer behandelingen nodig om de gewenste resultaten te bereiken.

Meestal vertoont het merendeel van de behandelde aders aanzienlijke verbetering binnen twee tot zes weken na de behandeling. Het is echter ook mogelijk dat uw eindresultaten pas na enkele maanden zichtbaar zijn.

Het ontstaan van nieuwe aders kan echter niet worden voorkomen. Als uw lichaam een onderliggend vaatprobleem heeft, zult u mogelijk verdere behandelingen nodig hebben.

Intake vaatchirurgie of intake ooglidchirurgie:
MAAK ONLINE UW AFSPRAAK BIJ DR. ELLEN JENNES