Skip to content

Injectables.

Geef je uitstraling een klein zetje.

Met injectables kunnen we prachtige resultaten bereiken. We gaan na of we voor jou te behandelen zone best met fillers (hyaluronzuurpreparaten) of botuline toxine (spierontspanners) werken. 

Door te verouderen verlies je volume in het gelaat. Enerzijds doordat er afname en verplaatsing is van vet en anderzijds doordat onze beenderige structuren veranderen. Hierdoor verlies je het volle, jonge gelaat en word je zichtbaar ouder.

Injecties met fillers zorgen voor meer volume en bieden zo een oplossing voor (diepere) rimpels of huidplooien. Door het verlies aan volume op te vullen zie je er weer jonger en frisser uit, op een natuurlijke manier. Vaak wordt het mooiste esthetische resultaat bereikt door de combinatie van spierontspanners (zoals botuline toxine) en een fillerbehandeling. De beste behandelingsstrategie en -frequentie hangt af van patiënt tot patiënt. De arts zal de verschillende opties met jou bespreken tijdens het intakegesprek.

  • Jukbeenderen
  • Neuslippen plooi
  • Volume verlies wangen
  • Zichtbare traangoot
  • Verslapte kaaklijn
  • Hangende mondhoeken
  • Marionet lijnen
  • Rimpels rond de lippen

Injecties met spierontspanners werken in op de spieren onder het huidoppervlak en zorgen er zo voor dat de huid strakker wordt en ongewenste rimpels worden verminderd.

Rimpels ontstaan op verschillende manieren. Enerzijds zijn er de dynamische rimpels, welke ontstaan door spierbewegingen. Zo zijn er rimpels in het voorhoofd bij het optillen van de wenkbrauwen, rimpels rond de ogen (de zogenaamde “kraaienpootjes”) en rimpels tussen de wenkbrauwen (fronsrimpels).

Door deze spieren repetitief te bewegen worden de rimpels onderhouden en worden ze dieper. Deze rimpels worden best behandeld via injecties met spierontspanners, zoals botuline toxine. De werkzame stof zorgt er gericht voor dat de spier minder actief wordt, waardoor rimpels niet meer onderhouden worden, minder diep worden of zelfs tijdelijk verdwijnen.

Anderzijds ontstaan er ook rimpels door veroudering. Met de toenemende leeftijd verliest de huid collageen en elastine, waardoor de souplesse van de huid vermindert. Hierdoor gaan kleine lijntjes ontstaan en gaan bestaande rimpels toenemen. Deze rimpels worden behandeld door middel van injecties met fillers, om het volume te herstellen, eventueel in combinatie met spierontspanners. De beste behandelingsstrategie en -frequentie hangt af van patiënt tot patiënt. De arts zal de verschillende opties met jou bespreken tijdens het intakegesprek.

Met injectables kunnen we prachtige resultaten bereiken.

Plan je intake.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Maak online een afspraak bij Dr. Ellen Jennes.