Skip to content

Expert in chirurgische en medisch esthetische behandelingen.

Samen zoeken we naar de beste oplossing.

Het BoMedics team staat garant voor een persoonlijk een correcte aanpak. Onze artsen en experten bekijken samen met jou je persoonlijke doelen en zoeken naar de beste oplossing. 

Plastische chirurgie

Overweeg je een plastische ingreep? Tijdens een intake gesprek analyseren we jouw situatie en bespreken we de opties om tot het mooiste resultaat te komen.

Injectables

De natuur een handje helpen? Wij gebruiken injectables om je huid een boost te geven. Dat kan met behulp van hyaluronzuurfillers of spierontspanners.

Lasercentrum

In ons lasercentrum leggen we de focus op huidverbetering en het egaliseren van de huid: oneffenheden, littekens, fijnere en diepere rimpels, couperose, beginnende en gevorderde spataders …

Ooglidcorrecties

Heb je last van hangende oogleden? Wil je je oogvorm corrigeren? Samen bekijken we de mogelijkheden: laserbehandelingen, injectables of ooglidchirurgie.

Spataders

Spataders zijn vaak een storende factor. Met een echografietoestel analyseren wij de aard van het probleem. Afhankelijk hiervan raden we een laserbehandeling of chirurgie aan.

Huidverbetering

Wij geven je huidverzorgingsadvies op maat. Wij zijn bovendien gespecialiseerd in peelings, microneedling en beschikken over een CO2-laser die rimpels aanpakt.

Meer info over een behandeling? 

Vraag vrijblijvend advies aan onze experten.

Contacteer ons en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Intake huidverbetering en huidverzorging.

Geef je huid wat ze verdient.

Heeft je huid wat extra liefde nodig of weet je niet welke verzorgingsproducten je het best gebruikt voor jouw huid? Kom langs bij huidtherapeute Julie Troonbeeckx. *

* Bij aankoop van verzorgingsproducten ter waarde van € 100 wordt de consultatie van € 25 niet verrekend.