Skip to content

Een boost voor je zelfvertrouwen.

Expert in uiterlijke schoonheid

Wij hebben alle expertise in huis om jouw behoefte doelgericht aan te pakken. Onze gespecialiseerde artsen bundelen samen de krachten om tot een meer dan geslaagd resultaat te komen. Ons chirurgisch en medisch esthetisch centrum beschikt over de meest innovatieve technologieën zoals uiterst nauwkeurige echografiesystemen, hoogwaardige lasertoestellen en baanbrekende producten.

Eigen operatiezaal

BoMedics is uitgerust met een eigen ISO-5 gecertificeerde operatiezaal waar kleinere ingrepen kunnen plaatsvinden. Zo kunnen we jou een optimale service bieden en blijf jij in een vertrouwde omgeving. 

Hygiëne en comfort

Hygiëne en comfort zijn belangrijke factoren voor een aangenaam bezoek aan een dokterspraktijk. Daarom stellen wij enorm hoge eisen aan de medische condities in onze praktijk. Na elke consultatie of ingreep reinigen we grondig de gebruikte ruimtes en materialen. 

Een ijzersterk team.

Dr. Ellen Jennes

vasculair en esthetisch chirurg

Dr. Ellen Jennes studeerde af als algemeen- en vaatchirurg aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Zij specialiseerde zich in vaatchirurgie en flebologie te Tilburg, Nederland. Aanvullend specialiseerde Dr. Jennes zich tot esthetisch chirurg. Ze behaalde het internationale certificaat voor uitgebreide ooglidchirurgie aan the European College of Aesthetic Medicine and Surgery (ECAMS).

Bij BoMedics kan je bij haar terecht voor diverse chirurgische ingrepen en esthetische behandelingen. Zo is ze expert in ooglidchirurgie en in de behandeling van spataders.

Dr. Ellen Jennes kiest voor innovatie en perfectie. Daarom volgt ze regelmatig boeiende bijscholingen, (inter)nationale congressen en workshops. Zo blijft ze op de hoogte van de nieuwste technieken en chirurgische ingrepen.

Julie Troonbeeckx

huidtherapeute

Julie is gebeten door het geven van eerlijk huidadvies.

Een gezonde en stralende huid gaan hand in hand met zelfvertrouwen.

Haar eigen huidproblemen waren de reden van bijscholing op vlak van huidverbetering.

Julie streeft ernaar elke patiënt een op maat gemaakt behandelplan voor te stellen.

Selah Fondeck

orthomoleculair diëtiste/therapeute

Selah studeerde af als bachelor in voeding- en dieetkunde aan de Katholieke Hogeschool Rega van Leuven. Daarnaast behaalde ze nog 3 aanvullende postbachelor-certificaten als diabeteseducator, klinische voeding alsook voeding van het jonge kind en adolescenten.

Door vaststelling van een darmziekte bij haar zoon en geen verbetering via klassieke diëtetiek verdiepte Selah zich in de orthomoleculaire gezondheidszorg.

Bij BoMedics kan je bij haar terecht voor allerlei disciplines op vlak van voeding – en dieetkunde zoals het bevorderen van gezonde relatie met voeding, het aanpakken van spijsverteringsklachten, voedingsintoleranties en voedingsallergieën, optimalisatie van lichaamssamenstelling (toename spiermassa, vermageren, ondervoeding), beheersen van bloedsuikerstoornissen, verbeteren van vitaliteit en energiepijl, menstruatieklachten en ondersteuning tijdens de menopauze.

Selah's uitgebreide kennis van leefstijlgeneeskunde stelt haar in staat doeltreffend de onderliggende oorzaken van chronische gezondheidsklachten te identificeren en aan te pakken.

Tina Jong

verpleegkundige - laserexpert

Tina heeft meerdere jaren ervaring als verpleegkundige in het ziekenhuis, meer bepaald op de dienst intensieve zorgen en het operatiekwartier.

Ze assisteert bij grote en kleine heelkundige ingrepen. Ze voert ook laserbehandelingen uit onder supervisie van de esthetische artsen.

Julie De Maeyer

verpleegkundige - laserexpert

Julie heeft ruime ervaring als operatieverpleegkundige in het ziekenhuis.

Ze assisteert bij grote en kleine heelkundige ingrepen.

Eline Vermeylen

verpleegkundige - laserexpert

Eline heeft meerdere jaren ervaring als verpleegkundige in het ziekenhuis.

Ze assisteert bij grote en kleine heelkundige ingrepen en esthetische behandelingen. Ze voert ook laserbehandelingen uit onder supervisie van de esthetische artsen. En zorgt voor een optimale nazorg.

Vera Thys

podo-therapie

Vera studeerde af aan het Belgisch Instituut voor Podologie waar ze anatomie en pathologie volgde bij orthopedisch chirurg Dr. Geoffrey Vandeputte (Heilig-Hartziekenhuis Lier).

Als podo-therapeute heeft Vera al meer dan 20 jaar ervaring in de curatieve voetverzorging.

Vera is gespecialiseerd in het behandelen van problematische nagels (schimmelnagels of ingegroeide nagels) alsook in het maken van orthesen.

Daarnaast schoolde Vera zich bij in het behandelen van patiënten met diabetes of reuma.

Vera is gepassioneerd aan het werk met voeten. Want zeg nu zelf, op goede voet staan met jezelf is belangrijk!

Tascha Coeck

onthaal - administratie

Sonja Uytterhoeven

onthaal - administratie