Skip to content

Een boost voor je zelfvertrouwen.

Expert in uiterlijke schoonheid

Wij hebben alle expertise in huis om jouw behoefte doelgericht aan te pakken. Onze gespecialiseerde artsen bundelen samen de krachten om tot een meer dan geslaagd resultaat te komen. Ons chirurgisch en medisch esthetisch centrum beschikt over de meest innovatieve technologieën zoals uiterst nauwkeurige echografiesystemen, hoogwaardige lasertoestellen en baanbrekende producten.

Eigen operatiezaal

BoMedics is uitgerust met een eigen ISO-5 gecertificeerde operatiezaal waar kleinere ingrepen kunnen plaatsvinden. Zo kunnen we jou een optimale service bieden en blijf jij in een vertrouwde omgeving. 

Hygiëne en comfort

Hygiëne en comfort zijn belangrijke factoren voor een aangenaam bezoek aan een dokterspraktijk. Daarom stellen wij enorm hoge eisen aan de medische condities in onze praktijk. Na elke consultatie of ingreep reinigen we grondig de gebruikte ruimtes en materialen. 

Een ijzersterk team.

Dr. Ellen Jennes

vasculair en esthetisch chirurg

Dr. Ellen Jennes studeerde af als algemeen- en vaatchirurg aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Zij specialiseerde zich in vaatchirurgie en flebologie te Tilburg, Nederland. Aanvullend specialiseerde Dr. Jennes zich tot esthetisch chirurg. Ze behaalde het internationale certificaat voor uitgebreide ooglidchirurgie aan the European College of Aesthetic Medicine and Surgery (ECAMS).

Bij BoMedics kan je bij haar terecht voor diverse chirurgische ingrepen en esthetische behandelingen. Zo is ze expert in ooglidchirurgie en in de behandeling van spataders.

Dr. Ellen Jennes kiest voor innovatie en perfectie. Daarom volgt ze regelmatig boeiende bijscholingen, (inter)nationale congressen en workshops. Zo blijft ze op de hoogte van de nieuwste technieken en chirurgische ingrepen.

Dr. Wim Danau

plastisch chirurg

Dr. Wim Danau studeerde aan de vrije universiteit Brussel.
Hij werd erkend als plastisch chirurg aan de VUB in 1996.

Bij BoMedics kan je bij hem terecht voor een brede waaier aan plastische ingrepen van het gelaat en lichaam.
Face- en halslifts, maar ook liposucties kunnen onder algemene of lokale verdoving uitgevoerd worden.

Dankzij permanente bijscholingen in binnen- en buitenland blijft hij op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken.

Dr. Sarah Van Rompaey

esthetische geneeskunde

Dr. Sarah Van Rompaey studeerde in 2018 af als huisarts aan de Universiteit van Antwerpen. Sindsdien is ze werkzaam als huisarts in haar eigen praktijk te Edegem. Nadien schoolde Dr. Van Rompaey zich bij tot esthetisch arts. Zij focust zich op injectables zoals botulinetoxine, fillers en skinboosters.

Dr. Van Rompaey is op de hoogte van de laatste trends en laat zich voortdurend bijscholen. Zo krijg je steeds de meest up-to-date behandeling.

Julie Troonbeeckx

huidtherapeute

Julie is gebeten door het geven van eerlijk huidadvies.

Een gezonde en stralende huid gaan hand in hand met zelfvertrouwen.

Haar eigen huidproblemen waren de reden van bijscholing op vlak van huidverbetering.

Julie streeft ernaar elke patiënt een op maat gemaakt behandelplan voor te stellen.

Tina Jong

verpleegkundige - laserexpert

Tina heeft meerdere jaren ervaring als verpleegkundige in het ziekenhuis, meer bepaald op de dienst intensieve zorgen en het operatiekwartier.

Ze assisteert bij heelkundige ingrepen en bij dermatologische en esthetische behandelingen. Ze voert ook laserbehandelingen uit onder supervisie van de esthetische artsen.

Ann Magnus

verpleegkundige - laserexpert

Ann is actief in de medische wereld.

Vanuit haar interesse, naast het medische, verdiepte Ann zich in het esthetische aspect van de patiënt en baande zich een weg in de wereld van de lasers waarin ze intussen veel expertise heeft opgebouwd.

U kan bij Ann terecht voor laserbehandelingen van het gelaat/hals & decolleté en de benen.

Lynn Mathys

verpleegkundige - laserexpert

Lynn heeft een ruime ervaring als verpleegkundige in het ziekenhuis. 

Ze assisteert bij heelkundige ingrepen en voert laserbehandelingen uit onder supervisie van onze esthetische artsen.

Julie De Maeyer

verpleegkundige - laserexpert

Julie heeft ruime ervaring als operatieverpleegkundige in het ziekenhuis.

Ze assisteert bij heelkundige ingrepen en bij dermatologische en esthetische behandelingen Bovendien staat ze in voor een optimale nazorg.

Tascha Coeck

onthaal - administratie

Sonja Uytterhoeven

onthaal - administratie

Consulenten.

Dr. Britt Pieraets

esthetisch arts - pico laserexpert

Dr. Britt Pieraets studeerde in 2004 af aan de Faculteit Geneeskunde van de Katholieke Universiteit Leuven. In 2021 besloot ze een opleiding esthetische geneeskunde te volgen aan het gerenommeerde International College of Aesthetic Medicine in Parijs. Dankzij deze opleiding is ze opgeleid in alle moderne en geavanceerde technieken van de esthetische geneeskunde. Om haar expertise uit te bouwen, volgde ze een stage in Frankrijk bij één van haar docenten, Dr. Benjamin Ruwet.

Om te blijven groeien in haar vakgebied volgt Dr. Pieraets regelmatig opleidingen, workshops, en congressen bij in het binnen- en buitenland. Ze is aangesloten bij de Belgische Vereniging Esthetische geneeskunde (SBME-BVEG).

U kan terecht bij Dr. Pieraets voor behandelingen met de picolaser (pigmentletsels, detatouage en huidverjonging) en de CO2 laser, alsook voor behandelingen met spierontspanners, fillers, skinboosters en cryolipolyse. Ze specialiseert zich bovendien in huidverstrakking via HIFU.

Vanaf 1 oktober 2023 opent dr. Britt Pieraets samen met dr. Katleen Hellinckx een eigen praktijk, Bona Derma, te Mechelsesteenweg 136, Bonheiden, waar ze esthetische behandelingen (picolaser, botuline toxine en fillers) zal aanbieden. Meer informatie en mogelijkheid tot boeken van online afspraken vindt u op www.bonaderma.be.

Dr. Katleen Hellinckx

dermatologe - esthetisch arts

Dr. Kathleen Hellinckx heeft 15 jaar ervaring in de algemene dermatologie en heeft een bijzondere interesse en expertise in de behandeling van psoriasis en eczeem. Ze is ook gespecialiseerd in licht-, LED- en photodynamische therapie (PDT), huidchirurgie en huidallergie.

Dr. Katleen Hellinckx heeft een ruime expertise en ervaring op het vlak van esthetische dermatologie.

Bij BoMedics legt dr. Hellinckx zich vooral toe op esthetische behandelingen met spierontspanners (botuline toxine) en fillers en een uitgebreid gamma aan lasertherapieën.

Dr. Hellinckx wordt bijgestaan door een team van ervaren huidtherapeuten die haar ondersteunen bij de esthetische en dermatologische behandelingen.

In de dermatologiepraktijk Dermatologie Muizen te Kerkenbos 21 in Muizen kan u terecht bij dr. Hellinckx en dr. Mangodt voor algemene dermatologie (behandeling van huid-, haar- en nagelziekten), en injecties met spierontspanners en fillers.

Dr. Hellinckx is lid van beroepsverenigingen en besteedt veel aandacht aan permanente bijscholing zowel op vlak van algemene dermatologie als esthetische geneeskunde.

Vanaf 1 oktober 2023 opent dr. Katleen Hellinckx samen met dr. Britt Pieraets een eigen praktijk, Bona Derma, te Mechelsesteenweg 136, Bonheiden, waar ze niet-chirurgische esthetische behandelingen (botuline toxine en fillers) en lasertherapie zal aanbieden. Meer informatie en mogelijkheid tot boeken van online afspraken vindt u op www.bonaderma.be. Dr. Katleen Hellinckx zal haar activiteiten in BoMedics stopzetten vanaf de opening van Bona Derma.

Intake huidverbetering en huidverzorging.

Geef je huid wat ze verdient.

Heeft je huid wat extra liefde nodig of weet je niet welke verzorgingsproducten je het best gebruikt voor jouw huid? Kom langs bij huidtherapeute Julie Troonbeeckx. *

* Bij aankoop van verzorgingsproducten ter waarde van € 100 wordt de consultatie van € 25 niet verrekend.