Skip to content

Huidverbetering.

Huidverzorgingsadvies en minimaal invasieve behandelingen.

Wil je je huid een boost geven? Onze huidtherapeute geeft je verzorgingsadvies op maat. In onze praktijk werken we met producten van Dermaceutic, een uiterst kwalitatieve productlijn die focust op verschillende huidproblemen. 

Wij zijn bovendien gespecialiseerd in peelings, microneedling en beschikken over een CO2-laser die rimpels en littekens aanpakt.

Een product bijbestellen?

Dat kan via e-mail: huidadvies@bomedics.be

Ben je ontevreden over de conditie van je huid? Is jouw huid moe of wens je informatie over huidverzorging of behandeling van:

  • Fijne lijntjes en rimpeltjes
  • Hyperpigmentatie
  • Tekenen van veroudering
  • Acné of oppervlakkige acné littekens

Dan kan je terecht bij onze huidtherapeute Julie Troonbeeckx.

Bij BoMedics kan je advies inwinnen bij onze huidtherapeute Julie Troonbeeckx. Zij informeert en adviseert over een optimale huidverzorging met producten uit het Dermaceutic gamma.

Dermaceutic is een voorloper in de ontwikkeling van cosmeceutica (samentrekking van de woorden cosmetica en farmaceutica). Met die benaming worden verzorgingsmiddelen aangeduid die tussen schoonheidsmiddel en geneesmiddel in liggen.

Dermaceutic producten bevatten effectieve combinaties van ingrediënten als hyaluronzuur, gestabiliseerde vitamine C en glycolzuur voor gebruik in esthetische dermatologie.

Dermaceutic producten worden uitsluitend verdeeld door gespecialiseerde artsen en medische centra. Je kan deze producten aankopen in de praktijk van BoMedics.

Wist je dat het intakegesprek voor huidverzorging gratis is bij aankoop van onze producten? *

* Bij aankoop van verzorgingsproducten ter waarde van € 100.

Plan je intake.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Maak online een afspraak bij Julie Troonbeeckx.