Skip to content

Lasercentrum.

Een innovatieve laser voor elke toepassing.

Onze praktijk beschikt over een eigen lasercentrum met de meest innovatieve lasertoestellen. Hiermee kunnen we diverse medisch esthetische problemen aanpakken zoals oneffenheden, littekens, fijnere en diepere rimpels, couperose, beginnende en gevorderde spataders … Wij zijn expert in huidverbetering en het egaliseren van de huid. Onze experten adviseren jou graag.

De meest innovatieve lasertoestellen.

De fractionele methode zorgt ervoor dat de energie van de CO2 laser door een haarfijne laserstraal verdeeld wordt over de huid in de vorm van een raster. De laserstraal dringt door tot in de lederhuid (dermis) en stimuleert op die manier de aanmaak van nieuw collageen.

De behandeling is uitermate geschikt voor de egalisering en verjonging van de huid (vervaging van littekens en rimpels, verkleinen van poriën).

Om de genezing en herstel van de huid na de behandeling te bevorderen, worden enkele korte sessies met LED lichttherapie aanbevolen, kort voor en kort na de behandeling met de CO2 laser.

Microneedling met radio frequentie wordt gebruikt voor het verstevigen van de huid. De huid wordt in zijn diepste lagen gestimuleerd om dikker en sterker te worden. De naaldjes worden in het diepste deel van de huid opgewarmd waardoor de huid op dat niveau maximaal kan verbeteren dankzij een verhoogde collageenproductie. De microneedling RF wordt gebruikt voor het verbeteren van de huid, het behandelen van littekens, het verminderen van diepere groeven, het verbeteren van rimpels … In combinatie met een CO2 laser, welke in de oppervlakkige lagen van de huid een maximaal verbeterend effect heeft, kunnen prachtige resultaten bereikt worden.

De Laser Genesis functie van de Cutera® Excel V laser behandelt:

 • diffuse roodheid
 • flushing
 • zonneschade in het gelaat
 • littekens op het gelaat

Diffuse roodheid wordt veroorzaakt door verwijde haarvaatjes. Meestal worden de neus, voorhoofd en wangen getroffen. Diffuse roodheid gaat vaak gepaard met een aandoening die rosacea heet en erfelijk kan zijn. De Laser Genesis behandeling is erop gericht om de uiterlijke kenmerken van deze aandoening te verminderen.

Een Laser Genesis behandeling omvat doorgaans vier tot zes sessies met een interval van 2-4 weken, waarbij wordt beoogd om de jeugdige glans en uitstraling van de huid te herstellen. De resultaten per sessie zijn subtiel of niet onmiddellijk zichtbaar, maar het totale effect van meerdere behandelingen kan opmerkelijk zijn.

De Cutera® Excel V laser wordt gebruikt voor de veilige en effectieve behandeling van ontsierende adertjes op het gelaat en de benen.

Met Excel V kunnen onder meer volgende adertjes en aandoeningen behandeld worden:

 • Rosacea
 • Couperose
 • Spinaders
 • Spataders
 • Cherry angioma’s
 • Goedaardige pigmentletsels
 • Wijnvlekken

De laserbehandeling kan ook een cosmetisch voordeel hebben voor patiënten die huidlaesies of littekens hebben van eerdere verwondingen of operaties.

Excel V is een nieuw lasersysteem voor de behandeling van een verscheidenheid aan vaat- en goedaardige pigmentaandoeningen. Veel huidaandoeningen worden gekenmerkt door gesprongen of abnormale bloedvaten in de huid, zoals rosacea, waarbij sterk verwijde bloedvaten in het gezicht roodheid en blozen veroorzaken.

Excel V behandelt vaataandoeningen met een unieke, krachtige laserstraal die door de abnormale bloedvaten in de huid wordt geabsorbeerd. De laser verwarmt de abnormale vaten zodat de vaatwanden samentrekken en verkleven. Na enige tijd zijn de vaten niet langer zichtbaar. Er kunnen meerdere behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

Het aantal behandelingen hangt af van diverse parameters, zoals de grootte, dikte, uitgebreidheid en kleur van de vaatlaesie. Oppervlakkige vaatlaesies zijn gewoonlijk het eenvoudigst te behandelen. Sommige patiënten zien een aanzienlijke verbetering na slechts één behandeling maar meestal zijn twee of meer behandelingen nodig om de gewenste resultaten te bereiken.

Meestal vertoont het merendeel van de behandelde aders aanzienlijke verbetering binnen twee tot zes weken na de behandeling. Het is echter ook mogelijk dat uw eindresultaten pas na enkele maanden zichtbaar zijn.

Het ontstaan van nieuwe aders kan echter niet worden voorkomen. Als uw lichaam een onderliggend vaatprobleem heeft, zult u mogelijk verdere behandelingen nodig hebben.

Wij beschikken over de meest innovatieve lasertoestellen. Wij zijn expert in huidverbetering en het egaliseren van de huid

Plan je intake.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Intake spataders benen

Intake vaatlaser gelaat

Behandeling vaatlaser (gelaat/benen) na intake bij Dr. Jennes