Boeking Huidconsulente
BOEK
HIER
GRATIS
Huidadvies
Onze missie?
Iedereen helpen die zijn/haar huid
wil verbeteren.
U kan hiervoor terecht bij onze
HUIDCONSULENTE
GISÈLE PECHÉ.

Spataders Behandeling van spataders - Huidadertjes


Cutera® Excel V © - Vaatlaser

Behandeling met Cutera® Excel V © laser van de kleine adertjes op de benen.
Deze behandeling kan ook in de zomer. Nadien zijn steunkousen niet nodig.

Excel V © behandelt teleangiëctasieën en reticulaire vaten met een unieke, krachtige laserstraal die door de abnormale bloedvaten wordt geabsorbeerd. De laser verwarmt de abnormale vaten zodat de vaatwanden samentrekken en verkleven. Na enige tijd zijn de vaten niet langer zichtbaar. Na de behandeling zijn de behandelde aders grotendeels of geheel verdwenen. Het ontstaan van nieuwe aders kan echter niet worden voorkomen.

Voor de behandeling - Kleine spataders

Sclerotherapie

Hiermee kunnen we de teleangiëctasieën en reticulaire vaten, ofwel de kleinste adertjes, droog spuiten. Met een klein naaldje worden deze aders om de beurt aangeprikt en ingespoten. Om de behandeling te optimaliseren wordt nadien een steunkous gedragen gedurende 2 weken. Deze behandeling wordt eerder niet in de zomer uitgevoerd gezien de kans op verkleuringen door de zon en omwille van het dragen van de steunkous.

Dit zijn zichtbare adertjes ter hoogte van de huid. Deze zijn voornamelijk esthetisch hinderend en geven over het algemeen geen klachten. In enkele gevallen kan hier een onderliggende oorzaak voor gevonden worden waardoor eerst deze oorzaak moet behandeld worden om een optimaal resultaat te bekomen van de sclerotherapie. Bij de behandeling van dit soort adertjes zal dus altijd een duplex echografie uitgevoerd worden om een potentiële onderliggende oorzaak vast te stellen dan wel uit te sluiten.

Foam

Een grotere ader kan behandeld worden schuim of foam waardoor deze na enkele weken verdwijnt. Nadien dient u tijdelijk een steunkous te dragen. Deze behandeling wordt eerder niet in de zomer uitgevoerd gezien de kans op verkleuringen door de zon en het dragen van een steunkous.

Laser adertjes benen / Couperose / Laser Genesis. (NA Intake bij Dr Jennes):
MAAK ONLINE UW AFSPRAAK BIJ DR. ANN MAGNUS