ARTSEN


Dr. Katleen Hellinckx

  Katleen Hellinckx

Dermatologie
Esthetische geneeskunde

Dr. Hellinckx heeft 15 jaar ervaring in de algemene dermatologie, en heeft een bijzondere interesse en expertise in de behandeling van psoriasis en eczeem. Ze is ook gespecialiseerd in licht-, LED- en photodynamische therapie (PDT), huidchirurgie en huidallergie.

Dr. Hellinckx heeft een ruime expertise en ervaring op het vlak van esthetische dermatologie.

In BoMedics legt dr. Hellinckx zich vooral toe op esthetische behandelingen met spierontspanners en fillers en een uitgebreid gamma aan lasertherapie├źn. Ook gewone dermatologische consultaties zijn mogelijk.

Dr. Hellinckx wordt bijgestaan door een team van ervaren huidtherapeuten die haar ondersteunen bij de esthetische en algemene dermatologische behandelingen.

In de dermatologiepraktijk Dermatologie Muizen te Kerkenbos 21 in Muizen kan u terecht bij dr. Hellinckx en dr. Mangodt voor de behandeling van huid-, haar- en nagelziekten, en injecties met spierontspanners en fillers.

Dr. Hellinckx is lid van beroepsverenigingen en besteedt veel aandacht aan permanente bijscholing zowel op vlak van algemene dermatologie als esthetische geneeskunde.

Dr. Ellen Jennes

  Ellen Jennes

Behandeling van spataders en spataderchirurgie
Ooglidchirurgie
Esthetische geneeskunde

Dr. Jennes studeerde af als algemeen- en vaatchirurg aan de katholieke universiteit van Leuven. Zij specialiseerde zich in de vaatchirurgie en flebologie te Tilburg, Nederland. Aanvullend specialiseerde zij zich tot esthetisch chirurg.

Dr. Jennes behaalde het internationale certificaat voor het uitvoeren van ooglidcorrecties via the European College of Aesthetic Medicine and Surgery (ECAMS).

In BoMedics kan u terecht voor de behandeling van spataders, en kunnen ook de nieuwste technieken en chirurgische ingrepen uitgevoerd worden. Dr. Jennes biedt er ook een breed gamma van esthetische behandelingen aan.

Om de beste behandeling te kunnen bieden aan haar patienten en op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken, volgt zij frequent bijscholingen, (inter)nationale congressen en workshops.

Dr. Wim Danau

Wim Danau

Plastische chirurgie

Dr. Wim Danau studeerde aan de vrije universiteit Brussel.
Hij werd erkend als plastisch chirurg aan de VUB in 1996.

In BoMedics kan u bij hem terecht voor een brede waaier aan plastische ingrepen van het gelaat en lichaam.
Face-en halslifts, maar ook liposucties kunnen onder lokale verdoving uitgevoerd worden waardoor u sneller terug naar huis kan na de ingreep.

Door permanente bijscholingen in binnen- en buitenland blijft hij up to date met de nieuwste materialen en technieken.